• Direct een afspraak? Bel nu met 06-54356432

Gelezen – Het Boek van het Licht en de Liefde

Deel 5 van de Biblos serie van Willem Glaudemans gaat over licht en liefde. Willem Glaudemans heeft een gave om wetenschap en spirituarileit te verenigen. Hij laat je in dit boek ervaren wat licht en liefde kan betekenen in je leven. Hij doet dit op hele boeiende wijze. Hij ‘belicht’ vele aspecten van licht en liefde in het leven en zijn teksten geven je handvatten om deze aspecten op te nemen in je leven. Hij schrijft: “Liefde en licht zijn zo alomvattend dat ze in wezen één zijn”. Alomvattend is dit boek ook. Het raakt, het zet aan tot denken en vooral, het transformeert.

 

In het boek heeft Willem Glaudemans vele gedichten opgenomen. Veel gedichten zijn van eigen hand. Zoals:

Wie het licht in zichzelf kent

kijkt met ogen van licht,

zal het in ieder ander herkennen

en in hem aanraken

 

en

 

Eerst weerkaats je alleen het licht,

dan leef je het licht,

dan ben je licht

en verlicht je de wereld,

in alle eenvoud.

 

Willem Glaudemans

Boek van het Licht en de Liefde

ISBN 9789020212600