• Direct een afspraak? Bel nu met 06-54356432

Over mij

Hardberaad bied je duurzame coaching en begeleiding. Al sinds 2009 ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Gestart met mijn Praktijk Regina Wolf als natuurgeneeskundig therapeut en sinds 2019 als coach. In 2023/2024 heb ik de opleiding Systemisch Werken gevolgd. Een hele nieuwe weg voor mijzelf en mijn cliënten.

Ik bied je een veilige omgeving om antwoorden te vinden op vragen die je hebt. Ik laat mij inspireren door het licht. Dat is er altijd. Ook in jou is er licht, innerlijk licht. Dit licht is jouw kern, jouw potentieel en jouw essentie.

Ik heb een rotsvast vertrouwen dat ieder mens dat kan, zijn leven afstemmen af op wie hij in essentie is. Ik geloof dat jij dat afstemmen op je essentie ook kunt bereiken. Dit afstemmen op jezelf brengt vitaliteit, plezier in het leven, voldoening, balans en rust. Het gaat om jouw vitaliteit en jouw potentieel, wat bij je past. Je kunt uiteraard alles inbrengen in een gesprek, dat wat jou raakt of jou bezighoudt. Alles is goed, er is geen goede of foute keuze. Zo kan ik jouw eigen potentieel aanspreken. Je bent van harte welkom!