• Direct een afspraak? Bel nu met 06-54356432

Licht bij rouw

Als je onlangs geconfronteerd bent met een verlies in je leven, vraag je je misschien af hoe je je verlies nu op een ‘goede’ manier kunt verwerken. Een rouwperiode rondom een verlies in je leven, wordt toch nog vaak gezien als iets ‘vervelends’ waarvan je maar snel weer moet ‘herstellen’. Dit zou betekenen dat rouw een eindpunt heeft en dat heeft het in veel gevallen niet. Of het nu gaat om verlies van een dierbare, van werk of het verlies van bezit.

Een verlies reist een leven lang met je mee. Het blijft in je aanwezig en je verlies zal steeds opnieuw betekenis krijgen. Je leven lang omgaan met een verlies is niet altijd gemakkelijk. Zeker als je omgeving vindt dat je rouw maar ‘over ‘ moet zijn. Ieder verlies en daarmee ook een rouwperiode is iets heel persoonlijks. In een rouwproces kijken we naar wat je mag loslaten en naar datgene waarmee je verbonden mag blijven.

Ik laat mij inspireren door licht. Jouw innerlijk licht dat er altijd is. In een rouwperiode kan dat licht onzichtbaar zijn, maar het is er altijd. Dat licht kan je kracht geven in je rouwproces. Tijdens een consult kijken we hoe dat licht jouw kracht kan geven in het leven.

sun