• Direct een afspraak? Bel nu met 06-54356432

Je lichte zijde en je schaduwzijde

Ieder mens heeft een licht zijde en een schaduwzijde. Je lichte zijde geven je kwaliteiten aan die je in je leven kunt inzetten. Het zijn de kwaliteit die je bijzonder maken en waarmee jij door het leven gaat. De kwaliteiten in je lichte zijde kun je op een opbouwende, bekrachtigende manier inzetten. Vraag jij jezelf dan wel eens af welke gedrag jij dan laat zien? Hoe voelt dat voor jou?

De kwaliteiten van je schaduwzijde kunnen je ondermijnen en ontkrachten. En welk gedrag laat jij dan zien? Om volledig tot bloei te komen is het nodig dat je zowel je lichte zijde als je schaduwzijde in jezelf erkent. Maak dankbaar gebruik van je lichte zijde. Erken je schaduwzijde, zonder dat je gehoor geeft aan het gedrag dat ze oproepen. Licht en donker zijn beide aanwezig en vragen om gelijkheid en erkenning. Als je hierin slaagt, is de strijd over en kun je je vrije wil gebruiken voor jouw groei.

Hoe kun je je lichte zijde en je schaduwzijde ontdekken? Een ingang hiervoor kan de Tzolkin zijn, de kalender van de Maya’s. Geboren wordt op een bepaalde dag betekent dat je bepaalde kwaliteiten met je meedraagt. Het is je blauwdruk. Gedurende je leven vul je je blauwdruk met jouw ervaringen. Wat je met je kwaliteiten doet, is helemaal aan jou. Door te kijken naar je lichte zijde en je schaduwzijde kun je jouw groei versterken. Benieuwd naar jouw lichte zijde en schaduwzijde? Laat het mij gerust weten. Samen kunnen wij kijken hoe wij jouw potentieel kunnen laten groeien.

 

Bron: www.mayawijsheid.nl