• Direct een afspraak? Bel nu met 06-54356432

De Wet van Aantrekking

Er bestaat zoiets als de Wet van Aantrekking. Wat is dat?

Elk lichaam heeft een energieveld om zich heen en straalt energie uit omdat alles is samengesteld uit energiedeeltje die in trilling zijn. Wat uitstraalt trekt aan volgens het principe dat het gelijke het gelijke aantrekt. Datgene wat je uitstraalt trek je dus aan. Straal je bijvoorbeeld angst uit, dat trek je angst aan en zie je een dreigende wereld om je heen die je angst vervolgens weer verhoogd. Straal je liefde en vrede uit, dat is dat wat je van de wereld terugkrijgt.

Uitstraling en aantrekking horen onlosmakelijk bij elkaar. Aantrekking kan niet zonder uitstraling voorkomen en uitstraling zorgt meteen voor aantrekking. Als je om je heen kijkt en naar de mensen om je heen kijkt, leef je dan in een liefdevolle omgeving? Alles wat je blijkbaar hebt aangetrokken, kun je aflezen wat je onbewust uitstraalt. En die uitstraling zegt iets over je ontwikkeling. Het is een soort feedback. Als je niet begrijpt waarom je bepaalde situaties en mensen op je pad komen, is het goed te kijken wat je onbewust uitstraalt. Op dit onbewuste niveau kunnen gedachten of overtuigingen zitten waar je je mogelijk niet van bewust bent. De Wet van Aantrekking is in deze zin een mooie wet die je inzicht kan geven waarom je bepaalde situaties of mensen aantrekt. Trek je niet aan wat je wenst? Dan is er innerlijk het nodige op te ruimen.

Het is zeker niet de bedoeling om de Wet van Aantrekking te zien als ‘eigen schuld dikke bult’. Je ego zal dit er misschien van willen maken. Je ego gaat echter vaak uit van de Wet van Aantrekking, maar ‘vergeet’ dat uitstraling en aantrekking onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Wil jij werken aan je uitstraling? Je bent van harte welkom!

Bovenstaande tekst is gedeeltelijk gebaseerd op Boek van de universele wetten van Willem Glaudemans